За нас Импресум Контакт

Овче Поле во старите весници

 

Објавено на 20.12.2019, прочитано 429 пати

Исечоци од стари весници и списанија од 20 век во кои се пишувало за Овчеполието можете да читате на следниот линк - клик

 

26196046_734106003460435_5699202349479057455_n.jpg