За нас Импресум Контакт

Мирјана Василева за Свети Николе - главната населба во Овчеполската Котлина

 

Објавено на 30.01.2019, прочитано 379 пати

Минатиот петок, на 25 јануари во Градската библиотека „Гоце Делчев“ во Свети Николе се одржа настан на кој беше претставена книгата „Свети Николе - главната населба во Овчеполската Котлина“. Со ова случување започна одбележувањето на 50-тата годишнина од работата на општинската установа Дом на култура „Крсте Мисирков“ во Свети Николе.