За нас Импресум Контакт

Ова не смееме да го дознаеме: 71 тајна која Еврејското тајно друштво ги брани со животот

 

Документот не смеел да ја види светлината на денот, ако може да му се верува на човекот кој го пуштил во јавноста, а чие име се држи во тајност поради неговата безбедност.

Објавено на 21.11.2015, прочитано 264 пати

Документот кој го објавил непознатиот автор пред една година, а набрзо и оригиналната и изворна објава на овој документ, во целост исчезнале од интернет. Станува збор за документ кој не смеел да ја види светлината на денот, доколку може да му се верува на човекот кој го пуштил во јавноста, а чие име се држи во тајност поради неговата безбедност.

На прашањето за веродостојноста на овој документ, тој го напишал следното:

„Документот ми го прати човек, кој долго ги истражувал овие работи и самата средба со него ме поттикна на дополнително истражување. Така дојдов до вашата страна“, напишал тој, мислејќи на iluminati.news.com, op.a. „Мислам дека се плашеше да го покаже тој документ бидејќи не знаеше колку може да ми верува. Ми кажа дека постојат луѓе кои би го убиле доколку информацијата излезе во јавност. Вие ќе сфатите зошто не можам да го откријам неговото име. Јас го знам само неговото прво име, презимето не сакаше да ми го каже. Работи како член на авионски екипаж, но не знам каде точно. Ми кажа дека некој од внатре му го пратил документот, и дека до сега би можел да биде мртов. Јас не се сомневам во веродостојноста на овој документ и се надевам дека можеме да го огласуваме насекаде. Еднаш кога вистината ќе излезе на виделина, тие нема да можат да ја потиснат“.

 

Бидејќи веродостојноста на овој документ не може да биде потврдена со сигурност, им оставаме на читателите да пресудат самите за што станува збор.

 

Сепак, не е можно да не се забележи дека се што е наведено во документот навистина се случува околу нас.

 

 Вес Пенре, 9. април 2008.

 

Таен пакт на Еврејското тајно друштво, познато како "Red Iluminati"

 

Издадено под врховно водство на Еврејскиот Богарх и одобрено од еврејската Ротшилд династија и Еврејската Рокфелер династија.

 

Тајните на свечениот договор

 

1. Илузијата ќе биде толку голема, толку голема што ќе го избегне нивното разбирање.

2. Оние кои ќе ја видат, ќе бидат сметани за душевно болни.

3. Ние ќе создадеме различни организации, за ги спречиме да ја видат врската меѓу нас.

4. Ние ќе се однесуваме како да не сме поврзани, за да ја одржиме илузијата во живот. Нашата цел ќе биде остварена, капка по капка, за да не фрлиме сомнение врз себе. Тоа ќе ги спречи да ги видат промените кога ќе се појават.

5. Ние секогаш ќе стоиме над релативното подрачје на нивното искуство, бидејќи ги знаеме апсолутните тајни.

6. Ние секогаш ќе работиме заедно и ќе останеме врзани со крвта и таинственоста. Смртта ќе го стигне оној кој ќе проговори.

7. Ние ќе го држиме нивниот животен век краток и нивните умови слаби, додека се правиме дека го правиме спротивното.

8. Ние ќе го користиме нашето знаење во науката и технологијата на суптилни начини, за да не видат што се случува.

9. Ние ќе користиме лесни метали, средства за стареење и умирање во храната, водата и воздухот.

10. Тие ќе бидат прекриени со отрови, каде и да се завртат.

11. Лесните метали ќе направат да го изгубат разумот. Ние ќе им ветиме дека ќе најдеме лек, а ќе ги храниме со повеќе отрови.

12. Отровите ќе ги внесуваат преку кожата и устата, ќе ги уништуваат нивните мозоци и репродуктивни органи.

13. Од сето тоа, нивните деца ќе се раѓаат мртви, а ние таа информација ќе ја сокриеме.

14. Отровите ќе бидат сокриени во се што ги окружува, во тоа што го пијат, јадат и носат.

15. Мора да бидеме генијални во дозирањето на отровите, бидејќи можат да се видат.

16. Ние ќе ги учиме дека отровите се добри, со забавни фотографии и музички тонови.

17. Оние кои ќе се огледаат на нас, ќе им помогнеме. Ќе ги придобиеме да ги процесираат нашите отрови.

18. Тие ќе видат дека нашите производи се користат на филмови и тоа кај нив ќе создаде навика.

19. По пораѓањето ќе ставаме отрови во крвта на нивните деца и ќе ги убедиме дека тоа е за нивно добро.

20. Ние ќе почнеме рано, кога нивните мозоци се млади, ние ќе целиме на нивните деца и тоа што децата го сакаат најмногу.

21. Кога ќе им паднат забите, ние ќе ги исполниме со метали кои ќе го убијат нивниот мозок и ќе ја украсат нивната иднина.

22. Кога нивната способност да научат ќе биде намалена, ќе направиме болести за кои ќе измислиме нови лекови.

23. Со употреба на нашата сила ќе ги направиме покорни и слаби.

24. Тие ќе растат депресивни, бавни и дебели и кога ќе побараат помош, ќе им дадеме уште отрови.

25. Нивното внимание ќе го насочиме кон парите и материјалното, за да не бидат задоволни од душевното.

26. Нивните умови ќе ни припаѓаат нам, и тие ќе прават се што ќе кажеме. Ако одбијат, ќе најдеме нешто што ќе им го промени мислењето. Ќе го користиме стравот како наше оружје.

27. Ние ќе ги поставиме нивните влади и ќе направиме спротивставеност меѓу нив. Ќе ги поседуваме двете страни.

28. Ние ќе ја сокриеме нашата цел, но ќе го спроведеме нашиот план.

29. Тие ќе ја работат нашата работа, а ние ќе успеваме на нивна сметка.

30. Нашите семејства нема да се мешаат со нивните. Нашата крв мора да биде чиста, бидејќи тоа е начинот.

31. Ние ќе ги натераме да се убијат меѓу себе, кога нема да има одговор.

32. Ние ќе ги држиме одвоени од единство - преку догма и лажна вера.

33. Ние ќе ги контролираме сите аспекти од нивниот живот и ќе им кажеме што да мислат и како.

34. Ние ќе ги водиме љубезно и нежно, ќе им дозволиме да мислат, да водат самите.

35. Ние ќе создадеме непријателство меѓу нив преку нашите партии.

36. Кога меѓу нив ќе има светло, ние ќе го изгаснеме со исмевање или смрт, во зависност од тоа што ни одговара.

37. Ние ќе направиме да си ги одземаат срцата меѓусебно, да се одвојуваат од сопствените деца и да ги убиваат.

38. Ние ќе ја користиме омразата како наш сојузник, лутината како наш пријател.

39. Омразата ќе ги заслепи и никогаш нема да прогледаат. Ќе бидат зафатени убивајќи се меѓу себе.

40. Тие ќе се капат во сопствената крв и ќе ги убиваат своите соседи, толку долго колку што ние сметаме дека е потребно.

41. Ние ќе имаме голема корист од тоа, бидејќи нема да не гледаат, а ние ќе ги гледаме.

42. Ние ќе продолжиме да имаме корист од нивните војни и нивната смрт.

43. Ние тоа ќе го повторуваме, константно, додека нашата крајна цел не е остварена.

44. Ние ќе продолжиме да правиме луѓето да живеат во страв и лутина, преку фотографии и звуци.

45. Ние ќе ги користиме сите алати кои ги имаме, за тоа да го оствариме.

46. Со алатите ќе биде осигурена нивната работа.

47. Ние ќе правиме да се мразат себе си и своите соседи.

48. Секогаш од нив ќе ја криеме божествената вистина, дека сите сме едно. Тоа не смеат никогаш да го дознаат!

49. Тие никогаш не смее да дознаат дека бојата на кожата е илузија, мора да мислат дека не сме еднакви.

50. Капка по капка, ќе ја постигнеме нашата цел.

51. Ние ќе ја преземеме нивната земја, средства и богатство, за остварување на целосна контрола над нив.

52. Ние ќе ги натераме да ги прифатат законите, кои ќе ја украдат и онаа мала слобода која ќе ја имаат.

53. Ние ќе воспоставиме паричен систем, кој ќе ги зароби засекогаш, ќе ги држи нивните деца во долгови.

54. Кога ќе се поврзат, ќе ги обвиниме за злосторства и на светот ќе му прикажеме друга вистина, бидејќи ќе ги поседуваме сите медиуми.

55. Ние ќе ги користиме нашите медиуми да го контролираме протокот на информации во наша корист.

56. Кога ќе се кренат против нас, ние ќе ги здробиме како лебарки, бидејќи се помали од нив.

57. Тие ќе бидат беспомошни да направат било што, бидејќи нема да имаат оружје.

58. Ние ќе ги вработиме да ги спроведуваат нашите планови, ќе им ветиме вечен живот, но нема да го имаат бидејќи не се од нас. 

59. Новите ќе ги наречеме иницијатори и ќе направиме да веруваат во лажните обреди за премин во повисоки подрачја. Ќе мислат дека се со нас, но нема да ја знаат вистината.

60. За својата работа ќе бидат наградени со големи наслови, но никогаш нема да бидат бесмртни. Тоа никогаш нема да го дознаат.

61. Вистината ќе биде скриена во нивното лице, толку блиску, да не бидат во можност да ја видат, додека не е предоцна.

62. О, да, илузијата за слобода ќе биде толку голема, што тие нема да знаат дека се наши робови.

63. Кога се ќе биде на место, реалноста која ќе ја направиме за нив, ќе ги поседува. Таа реалност ќе биде нивниот затвор. 

64. Кога нашата цел ќе биде исполнета, ќе почне нова ера на доминација.

65. Нивните умови ќе бидат врзани за нивните убедувања, убедувања кои ние ги создадовме.

66. Но, доколку некогаш дознаат дека сме еднакви, тогаш се ќе заврши. ТОА НЕ СМЕЕ ДА ГО ЗНААТ!

67. Доколку некогаш дознаат дека заедно може да на победат, тие ќе стапат во акција.

68. Тие никогаш не смее да дознаат што сме направиле, бидејќи ако тоа се дознае, нема да има место каде што ќе може да побегнеме.

69. Тоа е Тајниот Сојуз според кој ќе ги живееме нашите сегашни и идни животи, бидејќи оваа реалност ќе надмине многу генерации и животни векови.

70. Овој Сојуз е запечатен со крв, нашата крв. Ние, кои некогаш дојдовме од Рајот на Земјата.

71. Никогаш, Никогаш не смее да се дознае дека Сојузот постои.