За нас Импресум Контакт

Овче Поле на интернет - www.ovcepole.mk

 

Овче Поле, Овчеполие, Овчеполска Земја, Овчеполски регион, Овчеполска Котлина

Објавено на 08.01.2019, прочитано 353 пати

Овче Поле, Овчеполие, Овчеполска Земја, Овчеполски регион, Овчеполска Котлина

Големиот и плодороден Овчеполски регион и неговото културно наследство - на интернет страницата www.ovcepole.mk

Image may contain: sky, mountain, cloud, grass, plant, tree, outdoor and nature