За нас Импресум Контакт

Стари фотографии од Овче Поле - 1929 година

 

Неколку фотографии од Овчеполието од германска книга објавена пред 90 години.

Објавено на 02.01.2019, прочитано 1650 пати

Фотографиите се превземени од книгата:

 

 Неколку од овие фотографии се преобјавени во книгата „За Овчеполските работи“.

Со овој избор на стари фотографии ви го најавуваме серијалот „Ретро Фото - Овче Поле“ на нашата интернет страница. Следете нè и на fb (клик)